Information och regler

Träfflokal

Träfflokalen är en förmån för oss alla som bor på Hagtornsgården.
Här finns bord och stolar och ett lite kök med bestick, glas och porslin för ca 40 personer. Men OBS Högst 30 personer får samtidigt vistas i lokalen. Detta enligt krav från Brandmyndighet.

Lokalhyra: Det kostar 200 kr per gång att hyra träfflokalen.
Deposition: 500 kr

Bokning via bokningsstavlan
Du bokar själv och ser när träfflokalen är ledig på samma sätt som Du bokar tvättstugan.

Bokning via webben
Det går också att boka här: http://hagtorn.pmtotal.se/portalen
Bokning via app Aptus Home
Appen finns både för iOS och Android.

Du använder samma inloggningsuppgifter på webben och i appen. Kontakta styrelsen contact@hagtornsgarden.info om du saknar inloggningsuppgifter.

OBS – För att bokningen av träfflokalen ska vara giltig måste du även en vecka före aktuell dag kontakta styrelsen contact@hagtornsgarden.info för att lämna deposition och skriva kontrakt. Eventuell avbokning måste göras senast 5 dagar innan bokningsdatum i annat fall riskerar du att få betala hyra ändå. Hyran debiteras via hyresavin.

OBS! Träfflokalen ej bokningsbar mellan 25 maj och v 32 2020.

På grund av pågående underhållsarbete av kvartersgården, behöver de som utför arbetet ha tillgång till träfflokalen under vardagarna (på samma sätt som under fönsterbytet). Det innebär att det inte går att boka lokalen som vanligt under den här perioden, men om det är någon som vill hyra lokalen kvällstid under vardagar eller på helgerna under den här perioden, skicka en förfrågan till contact@hagtornsgarden.info så försöker vi lösa det.

Ordningsregler träfflokal